VIP Klub

VIP klub posvećen je najvjernijim korisnicima Watermansove online trgovine. Njihovim članovima pripadaju ekskluzivne pogodnosti sa kojima će kupnje na našoj internetnoj trgovini biti još ugodnije.

Uvjeti za članstvo u VIP klub

Članstvo u VIP klub automatski se dodjeljuje svakom korisniku online trgovine Watermans koji je u zadnjih 6 mjeseci napravio: 

  • najmanje 3 završene kupnje ili
  • ukupna vrijednost izvršenih kupnji je barem 50 eura.

To se odnosi samo za internetne kupnje koje su obavljenje internetnom trgovimom na web stranici www.watermans.si.

Narudžba je dovršena kada korisnik primi račun za primljenu narudžbu. Članstvo je povezano s adresom e-pošte koja je poslana u dovršenoj narudžbi za kupnju proizvoda. Prijenos VIP članstva iz adrese e-pošte jednog korisnika na drugog nije moguć.

U slučaju da kupac vrati narudžbu onda se ta vrijednost kupnje oduzima od ukupnog zbroja vrijednosti svih kupnji koje su kupcu pružale VIP status. Prema tome, ukoliko kriteriji za članstvo u VIP klub nisu ispunjeni, VIP status se povlači.

Aktiviranje članstva

Nove članove VIP kluba aktiviramo 21 dan nakon preuzimanja narudžbe i kada korisnik ispunjava sve uvjete za članstva. Članstvo u VIP klub nakon aktivacije imate do kraja kalendarske godine, tada se ponovo pregledavaju kriteriji za obnovu članstva.

Uvjeti za obnovu članstva su isti uvjetima za uključivanje u VIP klub. Rok trajanja članstva u VIP klubu je 12 mjeseci od trenutka ostvarivanja prava članstva u VIP klubu. Ako postane član kluba u prosincu tekuće kalendarske godine, članstvo će se automatski prenijeti u novu kalendarsku godinu.

Administrator VIP kluba zadržava pravo uključiti pojedinačne korisnike u VIP klub čak i ako korisnik ne ispunjava uvjete za članstvo u VIP klubu. Administrator VIP kluba zadržava pravo izmjene i dopune uvjeta VIP kluba i programa pogodnosti, o ćemu će na odgovarajući način obavijestiti svoje članove putem e-maila.

Administrator VIP kluba zadržava pravo da isključiti korisnika iz VIP kluba ako utvrdi da je korisnik želio zloupotrijebiti pogodnosti VIP kluba za nepoštene svrhe.

Pogodnosti za članove VIP kluba

VIP status vam donosi ekskluzivne mjesečne ponude s iznimnim uštedama o kojima su članovi kluba obaviješteni 1x mjesečno putem elektronske pošte.