Česta pitanja

Gdje je moj paket?

Ako vaš paket nije dostavljen u očekivanom roku:

  1. Provjerite praćenje pošiljaka na Pošti Slovenije sa brojem za praćenje kojeg vam mi pošaljemohttps://sledenje.posta.si/
  1. Pošaljite nam e-mail poruku i obratite se službi za korisnike Pošte Slovenije i s time započnite s pretragom gdje se vaš paket nalazi. U roku 24 sata odgovorit ćemo vam putem e-maila.

Predomislio sam se, kako moram vratiti paket?

Nadamo se da ste zadovoljni našim proizvodima WATERMANS.

Korisnik može, bez navođenja razloga, vratiti proizvod trgovcu bez ikakve nadoknade. U tom slučaju mora pismeno obavijestiti prodavača najkasnije 14 dana od primitka robe putem elektronske pošte na adresu: info@watermans.hr ili običnom poštom sa preporućenom poštom. Rok vraćanja robe je 30 dana od datuma primitka obavijesti o namjeri vraćanja proizvoda. Svi proizvodi se moraju vratiti u originalnom stanju i pakiranju s računom na adresu ureda.Nourabela d.o.o. nije dužna prihvatiti pošiljke s otkupninom ili pošiljke koje ne ispunjavaju opće uvjete poslovanja. U roku od 15 dana od primitka vraćene robe, Nourabela d.o.o. će vam vratiti novac ili zamijeniti proizvod. Troškove povrata proizvoda snosi korisnik.

Ako imate bilo kakve reakcije na proizvode Watermans, odmah nam pošaljite fotografije na; info@watermans.hr.

Sa zadovoljstvom ćemo vam zamjeniti proizvode ako su proizvodi koje ste primili uništeni, pokvareni, krivi ili se razlikuju od vaše narudžbe. Molimo vas da nas kontaktirajte preko e-pošte info@watermans.hr, te priložite sliku kao dokaz o nepravilnost.

Kada će se moja narudžba otpremiti?

Od trenutka kada je narudžba predana proizvodi će biti poslani u roku 3 do 4 radna dana. Ako je narudžba predana poslje 13h isporuka će biti izvršena sljedeći radni dan, inače se isporuka izvrši još isti dan koji je narudžba predana.

Ako je narudžba predana poslije 13h u petak ili za vrijeme vikenda onda ćemo narudžbu obraditi prvi sljedeći radni dan.

Da li proizvodi Watermans stvarno djeluju?

U zadnje dvije godine Watermans je  najprodavaniji proizvod za rast kose na Amazonu u Velikoj Britaniji i šampon br. 1 u prošloj godini. U roku jednog mjeseca na Amazonu smo prodali desetak tisuća boca, a od 2014. prodali smo preko 300.000 zadovoljnim kupcima.

Vjerujemo da su naši proizvodi najbolji, koristimo samo najbolje sastojke. Na našoj stranici www.watermans.hr i na facebook-u možete pročitati neka odlična mišljenja stvarnih kupaca, koja će vam pomoći da olakšate svoje misli.

Kako koristiti šampon?

Nanesite veću količinu šampona Watermans GrowMe na mokru kosu. Pri tome budite sigurni da ga masirate od korijena do vrha kose. Šampon pustite djelovati približno 3-4 minute. Nakon toga šampon temeljito isperite. Važno je da šampon ostavite na kosi preporučeno vrijeme jer njegova složena formula neće djelovati za manje od 2 minute.

Za najbolje rezultate šampon koristite 4x tjedno u periodu od 30 dana, svakodnevno korištenje može dodatno pridonijeti povećanom rastu i volumenu kose.

Normalno je da osjetite svrbež ili trnce nakon korištenja šampona Watermans jer se na vlasištu kose pospješuje protok krvi, što uzrokuje laganu nadraženost. Svakim pranjem oživljavaju se uspavani folikuli korijena kose, koji inače usporavaju rast kose, što može izazvati neobičajan osjećaj. Ako se simptomi nastave nakon upotrebe šampona i ako počnete osjećati vatreni ili bolan osjećaj, odmah se obratite svom liječniku.

Kako koristiti balzam?

Watermans balzam za kosu je najučinkovitiji kada ga koristimo nakon šampona za rast kose WATERMANS GrowMe. Ovaj proizvod može se koristiti kao dnevni balzam za kosu, za omekšavanje i debljanje kose ili za dubinsko čišćenje - za poticanje rasta zdravije i gušće kose.

Upute za svakodevnu upotrebu:

Nakon ispiranja vašeg šampona, nanesite veliku količinu balzama Watermans Condition Me te ga umasirajte u kosu od korijena do vrha. Ostavite 2-3 minute i isperite.

Upute za dubinsko čišćenje:

Za dublje, povećano čišćenje, koristite Watermans Condition Me na vašoj kosi i pokrijte plastičnom kapom / ručnikom. Ostavite 15 do 20 minuta prije nego skinete kapu i isperete.

Koliko dugo je potrebno za djelovanje proizvoda?

Rezultati Watermans Grow Me šampona i balzama mogu se razlikovati s obzirom na različite čimbenike. To mogu biti postojeća dužina kose, opseg oštećenja, suhoća kose i vrijeme mirovanja u kojem su bili folikuli kose. Rezultati će biti različiti za svakog korisnika. Neki korisnici će primijetiti rezultate za tjedan dana, drugi moraju pričekati 1-2 mjeseca prije nego što primijete razliku.

Pročitajte mišljenja korisnika na www.watermans.hr , i na facebook-uda se uvjerite kako djeluju proizvodi Watermans.

Kako djeluju Watermans proizvodi?

U formuli za rast kose uložena su dvogodišnja istraživanja na području liječenja gubitka kose i korištenja drevnih i suvremenih prirodnih sastojaka, testirana na svakoj vrsti kose. Naši šampon i balzam iz Engleske nisu osmišljeni samo da omoguće rast vašoj kosi, uz to pomažu u dijagnozi problema vlasišta koje mogu uzrokovati gubitak kose.

Naš popis sastojaka može naći ovdje. Ponosni smo što možemo reći da je Watermans jedini brend na tržištu koja koristi ovu kombinaciju njege kose koja pomaže našim korisnicima da se ponovno osjećaju fantastično.

Što ako primjetim povećano ispadanje kose nakon prve upotrebe?

Proizvodi Watermans stimuliraju folikulul korijena kose da pređe iz faze mirovanja u fazu rasta. Zbog toga nije neobično ako se primijeti privremeno povećano ispadanje kose u prva 2 tjedna. To omogućava snažniju rast. Obično kosa ispada, mjena se, u svojem ritmu. To se primjeti kao ispadanje kose. Formula za rast kose Watermans reprogramira vaše vlasište, da neka kosa koja bi morala ispasti kasnije, otpada prije, dodatno s kosom koja normalno otpada. Šampon možete koristiti i naprijed i usput promatrati razliku. Ako se po višekratnom pranju otpadanje kose još nastavlja tj. povećava, najbolje da nam javite  vaše probleme, mi ćemo se potruditi da vam pomognemo.

Koliko ispale kose se još uvjek smatra “normalnim”?

Ispadanje kose je prirodni proces u kojem nam svaki dan ispadne čak i do 100 vlasi. Ovo je normalni žovotni ciklus kose i ne daje nikakve razloge za zabrinutost. Odrasla osoba ima između 100.000 i 200.000 vlasi. Životna dob jedne vlasi je između 3 i 6 godina. Na zdravom vlasištu ih je trenutno oko 85% u stanju rasta, ostalih 14% ih odumire, a 1% ih ispada.

Da li će Watermans djelovati na dugotrajnu ćelavost?

Nažalost ne možemo obećati da će Watermans djelovati kod korisnika s dugotrajnom ćelavosću. S vremenom se folikuli kose na ćelavoj glavi smanje, odumru i s time zaustave zdravu rast kose te je naša formula bez snage da bi ih stimulirala.

Ako vam je ćelavost tek počela onda će vam naše rješenje pomoći. Jer je glavni urzočnik većine ćelavosti visoka vrednost testosterona u vlasištu. Tri inhibitora DHT u našem šamponu Grow Me zasnovani su tako da se bore protiv toga tako, da pospješuju rast kose i spriječavaju smanjenjenje folikula korijena kose.

Ako želite saznati nešto više o našim inhibitorima DHT, detaljan popis svih naših sastojaka imamo ovdje. Možete si pogledati mišljenja stvarnih korisnika Watermans proizvoda na našoj internetnoj stranici www.watermans.hr ili na facebook-u.

Zanima me kako proizvodi djeluju na uništenu "speroksidiranu" kosu?

Naši proizvodi sadrže neznatnu količinu silikona, nešto ga ima u šamponu, a balzam je bez silikona koji bi okružio oštećenu kosu te ju “ozdravio”. Baš radi toga se može dogodititi da je nakon korištenja Watermans vaša kosa suša nego pri korištenju drugih šampona koji sadrže silikone. U ovom slučaju predlažemo postupni prijelaz na naše proizvode mješanjem balzama Watermans sa svojim starim balzamom. Prvo 50:50, a zatim postupno do 100:0  u korist balzamu Watermans. U slučaju suhe kose preporuča se dodatna njega s arganovim uljem.

Naši proizvodi daju dugoročne rezultate. Oštećena kosa se neće čudesno izlječiti. Dugoročno će oštećenu kosu nadomjstiti nova i snažnija kosa.

Zašto me svrbi kosa poslije šampona i balzama Watermans?

Normalno je da  osjetite svrbež ili trnce nakon korištenja šampona Watermans jer se na vlasištu kose pospješuje protok krvi, što uzrokuje laganu nadraženost. Svakim pranjem oživljavaju se uspavani folikuli korijena kose, koji inače usporavaju rast kose, što može izazvati neobičajan osjećaj. To je znak da proizvodi djeluju. S vremenom se vlasište privikne na stimulaciju i svrbež će prestati.

Ako se simptomi nastave nakon upotrebe šampona i ako počnete osjećati vatreni ili bolan osjećaj, odmah se obratite svom liječniku.  

Nakon korištenja proizvoda imam više prhuta

Prhut se može pojaviti ako nakon upotrebe proizvoda ne isperete dovoljno dobro. Na vlasištu ostane mali dio proizvoda koji zatim osuši vlasište. Posljedica toga je prhut. Morate biti oprezni pri doziranju, balzam je gušći od šampona te se može dozirati polovičnoj količini šampona. Vlasište uvjek dobro isperite.

Da li proizvod šampon može se primijeniti kod djeteta?

Iako naši proizvodi nisu deklarirani kao dječji proizvodi, mogu ih koristiti svi, uključujući i djecu, jer su proizvodi izrađeni samo od prirodnih sastojaka, i ne sadrže parabene i sulfate. Međutim, s djecom je važno prvo provjeriti alergije. Prije uporabe preporučujemo da na kožu na unutarnjoj strani ruke nanesete malu količinu proizvoda i nježno je utrljajte kako biste vidjeli da nema alergijske reakcije. Ako nema reakcije, proizvod može koristiti i dijete.