Uvjeti poslovanja

Internet trgovina www.watermans.hr je sastavljena u skladu s Zakonom o sigurnosti potrošača.


DA LI JE JE REGISTRACIJA NA INTERNETNU STRANICU OBVEZNA?
Registacija i prijava na internetnu stranicu nije obavezna. Posjetilac može obaviti kupovinu kao neregistrirani korisnik.


CIJENE I PDV
Sve navedene cijene su u HRK (Hrvatska Kuna) i već uključuju propisani PDV. Cijene su važeće od 15.05.2017 i neopoziv su . Pri kupnji vrijede cijene u trenutnu potvrde narudžbe na internetnoj strannici www.watermans.hr.
Nourabela d.o.o. se po svojim najboljim mogućnosti trudi osigurati ažurnost i pravilnost podataka, koji su objavljeni na njegovim stranicama. Ipak, svojstva proizvoda, njihova dostupnost i cijena se mogu tako brzo promijeniti da ponuditelj ne uspije popraviti podatke na internet stranici. U tom slučaju će Nourabela kupca obavijestiti o izmjenama i omogućiti mu storniranje narudžbe, ili zamjenu naručenog proizvoda. Isto tako, Nourabela će u slučaju da se cijena proizvoda promijeni tjekom obrade narudžbe (od trenutka narudžbe do potvrde narudžbe) korisniku ponuditi najbolje i najprikladnije rješenje koje će biti na obostranu korist i zadovoljstvo. Pravne osobe mogu kupovati putem elektronske pošte.

NARUDŽBE I PLAĆANJE
U internet trgovini www.watermans.hr možete plaćati na sljedeće načine: kreditnom karticom Visa tj. MasterCard. Troškove embalaže i pakiranja pokriva firma Nourabela d.o.o.


DOSTAVA NARUDŽBE I PLAĆANJE
Dostava se vrši putem dostavljačke službe GLS na području republike Hrvatske. Platiti možete preko kreditnom karticom Visa tj. MasterCard. Troškove dostave snosi kupac (jedino ako je marketiškom akcijom određeno drugačije). Naručene proizvode šaljemu u roku 1 do 3 radna dana od primanja narudžbe (trudimo se da vse narudžbe primljene do 13h šaljemo već isti dan). U slučaju nemogućnosti isporuke proizvoda od strane prodavatelja zbog toga što naručenog proizvoda nema na zalihi, prodavatelj će pismeno ili telefonski obavijestiti kupca u roku od tri radna dana od primanja narudžbe, te će potražiti uzajamno rješenje.
Ukoliko ne preuzmete paket u određenom vremenskom periodu bez obzira na razloge nepreuzimanja (uključujući i nedobivanja obavijesti o prispjeću pošiljke u poštanski sandučić) i paket bude vraćen pošiljatelju, zadržavamo pravo da naplatimo troškove povrata paketa i troškove ponovnog slanja paketa na željenu adresu.

ODUSTAJANJE OD KUPNJE/NARUDŽBE
Za ostvarivanje prava na odustajanje od kupnje, kupac mora obavijestiti prodavatelja o svojoj odluci o odustajanju na kontakt e-mailom: info@watermans.hr ili na adresu Nourabela d.o.o, Vojkova cesta 58, 1000 Ljubljana, Slovenija, sa preporučenom poštom u roku od 14 dana od dana primitka robe putem pošte. Rok počinje teći najkasnije sljedeći radni dan nakon primitka robe.
Sve prihvaćene i neotkazane narudžbe (narudžbu možete otkazati u roku od 1 sata nakon narudžbe, email poštom) koje će Nourabela d.o.o. primiti putem web stranice ili e-pošte smatraju se neotkazane i Nourabela će ih poslati u daljnju obradu.
»Potrošač ima pravo 14 dana od primitka robe pisno obavijesti svoju namjeru o odustajanja od kupnje bez da je dužan dati obrazloženje za svoju odluku. Smatra se da je obavijest pravodobna ako je pošiljka isporučena na vrijeme. Kupac mora vratiti robu najkasnije 30 dana nakon obavijesti o odustajanju od kupnje. Ako je primljena roba neoštećena, u istom iznosu, u istoj ambalaži potrošaču će se vratit sve uplate u što kraćem roku ali bez troškova dostave. Jedini trošak potrošača je trošak povrata robe. Kod vraćanja robe potrošač mora priložiti kopiju računa, osobne podatke te osobni tj. transakcijski račun kupca za povrat uplaćenog iznosa..«
(Izvor:.Zakonu o zaštiti potrošaća, čl.72., stavak 1.)


AUTORSKA PRAVA
Web stranica www.watermans.hr je vlasništvo poduzeča Nourabela, trgovine i proizvoda, d.o.o. Sva prava su zadržana. Podaci na web stranici mogu sadržavati elemente, koji su vlasništvo i trečih osoba, zato je svako posredovanje informacija sa web stranice dozvoljeno samo sa pismenom dozvolom vlasnika.
Zadržavamo si pravo do promjene uslova bez predhodnog obavještenja.