Grow More® Elixir - tonik za kosu

Watermans GrowMore Elixir

Grow More® Elixir tonik za kosu je snažniji koncentrat naše tehnologije GrowMore® koji prodire duboko u vlasište za optimalnu i usmjerenu rast kose.

Odličan je način za ubrzani rast kose između pranja. Naš revolucionarni tonik za kosu Elixir možete koristiti usporedno sa šamponom i balzamom Watermans.

Tonik za rast kose idealan je za osobe koje si peru kosu samo nekoliko puta tjedno a žele svakodnevni efekt šampona i balzama Watermans.

 

Tonik za kosu Grow More®  nanosi se direktno na vlasište i nije ga potrebno ispirati vodom. Za najbolje rezultate ga masirajte direktno na vlasište te ga tamo ostavite.

Luksuzni tonik za kosu Elixir napravljen je u Velikoj Britaniji, dizajniran je za žene i muškarce.

Tonik za rast kose može pomoći da se poveća volumen kose i poboljšava zdravlje vlasišta.

Blokira DHT u vlasištu, usporava gubljenje kose te pomaže pri obnavljanju oštećenog folikula kose.

Uz to poboljšava zdrav protok krvi u vlasištu, pomaže pri spriječavanju stanjivanja vlasi kose i hrani folikul kose koji je u mirovanju te s time sprijećava veći dio tegoba sa rastom kose.

Kako djeluje?

Vaša kosa raste kao drvo, iz korijena. Da bi drvo raslo nećemo dodavali “tekućinu za rast” na koru drveta već ćemo njegovati njegovo korijenje. Sa dohranom mirujućeg korijena riješava se veći dio problema sa rastom kose.

Grow More®  Elixir je najučinkovitiji način stimulacije i njege koje folikuli kose trebaju da proizvedu snažniju kosu i omogućavaju brži rast kose. Za najbolje rezultate preporučujemo da naš šampon koristitie 3-4 puta na tjedan. Grow More®  Elixir, tonik za kosu možete koristiti svaki dan i između pranja kao hranu i osvježenje za vašu kosu, te za poboljšanje rasta kose.

 

POLJUBAC ŽIVOTA VAŠOJ KOSI

 

Sestavine (INCI):

Aqua (Water), Hydroxyethylcellulose. Allantoin, Panthenol, Hydrolyzed Lupine Protein, Sodium Benzoate, Diazolidinyl Urea, Polysorbate 20, Parfum (Fragrance), Glycerin, Potassium Sorbate, Hydroxypropyl Guar, Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tetrasodium EDTA, Niacinamide , Hydrolyzed Cottonseed Protein, Sodium PCA, Sodium Starch Octenyl, Succinate, Maltodextrin, Citric Acid, Calcium Pantothenate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Magnesium PCA, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCL, Phenoxyethanol, Zinc PCA, Limonene, Biotin, Manganese PCA, Ethylhexylglycerin, Silica.