Zašto sam ovdje? Moja Watermans priča …

Bok, moje ime je Jelena!

Nikad nisam razmišljala o tome da ću pisati o proizvodima za kosu. Stvarno. Naime, po srcu, nisam ni prosječna djevojka koja bi bila zainteresirana za kozmetiku. I moja kosa - je stvarno loša, tanka i jadna. Pa, pretpostavljam da ću se ovoj rečenici poslje mjesec dana prilično nasmijati…

Znaš kako kažu? Nikada nećete zaboraviti prvog. Tako i ja nikada neću zaboraviti dan kad sam dobila svoj prvi Watermans u ruke. 10. rujna ove godine "konačno" sam se srela sa starom prijateljicom Norom, s kojom nikako nismo uspjele uskladiti raspored. Srele smo se na kavici i torti. Na stol je brzo stavila vrečicu. Nasmija se široko i rekla: »Nešto za tebe.«

Iz znatiželje sam pogledala u vrečicu i tamo su bili šampon i balzam Watermans. »Nora, ti točno znaš kakvu kosu imam - ovo si mi sad donjela kao naručeno ...« Rekla je samo: »Znam« i još jednom se široko nasmijala. »Za tebe je. Ne trebamo više pričati o tome. Javi mi samo kad isprobaš

Doma sam rekla »OK, opet neki šampon«. Naime, sa kosom imam već par godina probleme. Kosa mi je tanka, previše opada i imam početak ženske ćelavosti. Sa kolegicom iz posla uvijek se šalimo na tu temu. Obadvije imamo tanku kosu. Dva dana kosa nam izgleda normalno a zatim je masna i vežemo ju u rep. Da ne pričam o tome kako usisivač trpi jer se u njega zavrti moja otpala kosa… Prije par godina uzimala sam tablete s hormonskom terapijom i  različite proizvode iz ljekarne. Poslje poroda prestala sam sa svime i pomirila se sa sudbinom .

Sada ovaj Watermans. Gledam ga i on gleda mene. Gledam u njega i malo pored njega i tješim se da ipak pokušam usprkos tome da ću na kraju možda opet biti razočarana. Idem na internet i pročitam sve o sastojcima… bez sulfata i parabena, sadrži veliku količinu prirodnih sastojaka za brži rast kose, kao što su biotin, kofein, arganovo ulje, ružmarin, alatoin, protein vučike i vitamini H, B7,B3, B6, C in E. Ok, može. Ionako mi fali »sadašnjeg« šampona.

PROMJENA 1: Ou-maj-gad! Kakva tekstura!

Ok, stvarno. Imam dugu kosu. Nema je puno ali dužina je poprilična. Na dlan sam stavila veličinu oraha šampona i sasvim se raznježnila kad se šampon dotaknuo moje kose. Ako si već korisnik šampona Watermans GrowMe odmah će ti biti jasno o čemu govorim! Nije li tako?

Ovaj šampon je takooooo svilen on jednostavno sklzi po kosi. Ugotovila sam da više ne trebam »uobičajnu« količinu nego samo za lješnjak veliku kapljicu. I 1x putno pranje je sasvim dovoljno!

PROMJENA 2: Što to miriše?

Nisam uzbuđena time da nekome objašnjavam kako imam probleme s kosom i da koristim neki poseban šampon. Ali nikad mi se još nije dogodilo da bi mi netko rekao »Heeeej, što tako lijepo miriše? Imaš novi parfem?« Dogodilo se to sa prijateljicom a ja sam se samo nasmijala jer joj nisam željela objašnjavati da imam novi šampon protiv ispadanju kose. No sad kad sam potpuno uzbuđena sa njim mogu sa zadovoljstvom reči da je za to glavni »krivac« Watermans!

 

PROMJENA 3: Kosa ti se jako svijetli, šta si stavila na nju?

Ovo pitanje dobila sam prije nekog vremena i to nakon mjesec i pola korištenja šampona. Za vrijeme marende kolegica mi je rekla da blistam na suncu i da imam drugačiju kosu nego inače. O, da, znam! Rekla sam joj da imam novi šampon i balzam. Svi su željeli saznati koje je to čudo (ne zaboravi da prije moja kosa bila stvarrrrno loša).

 

Ovdje upoznajte čaroban trojac!

 

I da! Ja ću ih i nastaviti koristiti. I ne samo to, nedavno sem se pridružila Timu Watermans Hrvatska! Zato ću ti redovito pisati i dijeliti svoje iskustvo i iskustvo drugih korisnika na blogu i na Facebook stranicu: Watermans Hrvatska. Pridruži se i ti da ne propustiš nešto!

Jelena


Novija objava